GROENE DADEN

AIRPORT

SERVICE

VAN STOEL TOT STOEL BEGELEIDING

Wij willen dat uw passagiers ontspannen en kalm aan hun reis kunnen beginnen. Bij Jeths bieden wij de mogelijkheid gecertificeerde medewerkers in te zetten om een

persoonlijke “van stoel tot stoel” begeleiding voor PRM klanten te verzorgen (Persons with Reduced Mobility).

ASSISTENT GROUND HANDELING

Maatschappijen zijn blij met tevreden klanten en een soepele afhandeling.  Als Assistent Ground Handeling zijn we hier uitstekend op voorbereid. Wij weten wat bij gronddiensten belangrijk is: korte turnaround-tijden, een

vlotte bagageafhandeling en vracht die precies op tijd klaar staat bij het vliegtuig. Aan al deze eisen voldoen wij dag na dag, met goed opgeleid personeel. Onze vriendelijke en competente medewerkers helpen u graag bij deze taken.

Bij Jeths Cleaning hebben we bergip voor korte turnaround tijden, vlotte bagageafhandeling en vracht die op tijd klaar staat bij het vliegtuig.

Bij Jeths begrijpen we dat het bijhouden van bagagekarretjes meer is dan ze alleen maar rond te duwen. Ons bedreven logistiek team verzamelt de rondzwervende karretjes om ze zo snel mogelijk weer beschikbaar te stellen

voor nieuwe gebruikers. Voortdurend houden wij de kwaliteit van deze service in het oog. We zijn trots op onze ervaring met planning en coördinatie aangaande het verzamelen en distribueren van bagagekarretjes.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan >

Bij Jeths bieden we de mogelijkheid om medewerkers in te zetten voor een van stoel tot stoel begeleiding voor PRM klanten.
Jeths Cleaning verzamelt rondzwervende bagagekarretjes op vliegvelden om ze zo snel mogelijk door te geven aan een nieuwe gebruiker.